top of page

Betalen

Klaar? Afrekenen maar!

Op factuur voor taarten

Alle taarten, cakes en andere custom zoetigheden worden op factuur betaald. Na de bevestiging van de bestelling wordt een factuur opgesteld. Die wordt per mail toegezonden. Het ophaalmoment is gereserveerd zodra de factuur is voldaan.

Brievenbus bestellingen (webshop)

Je kunt in de webshop van Mailbox Brownies betalen met iDEAL of met Paypal. Ben je een zakelijk klant of heb je een grote bestelling? Dan kunnen we afspreken dat je op factuur basis betaald.  Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Werkt één van de betaalwijzen niet of is er een storing bij de bank? Bel of mail ons even, of stuur een mailtje naar info@mailboxbrownies.nl

iDEAL

Dit is de snelste en makkelijkste optie! Betaal je met iDEAL en is jouw bestelling (op een werkdag) voor 12.00 uur afgerond, dan kunnen we jouw brownies dezelfde dag nog op de post doen.

Paypal

Zit je in het buitenland en wil je iemand in Nederland verrassen? Is je ereader even kwijt? Moet je, je saldo nog opmaken? Dan kun je ook met Paypal betalen! 

Op factuur bij de webshop

Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar voor bedrijven met een zakelijk account of voor particulieren met grote bestellingen (15 dozen of meer). Wij sturen de op naam gemaakte factuur naar je toe en je kunt deze dan binnen 14 dagen betalen. 

bottom of page