top of page

Verzendinformatie

 

Brievenbuspakje in NL

Wij verzenden alle brownies naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen.

De meeste vertraging in bezorging van de brownies wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past. 

 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

 

Zondag en maandag 

PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag. Als je wilt dat jouw brownies echt pas  op zondag of maandag worden geopend kies dan bij de adressering van jouw brownies niet voor Persoon maar voor Bedrijf en typ in de regel voor bedrijfsnaam 'Openen op zondag/maandag!'

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging van jouw chocolade per post kunt volgen. 
 

Bij warm weer
Bij warm weer doen we een sticker op de buitenkant van de doos die de ontvangers instrueert de brownies eerst te koelen alvorens ze te eten. We adviseren je daarnaast in verband met de hoge temperaturen hen ook even op de hoogte te stellen van het doosje in de brievenbus.

bottom of page